Träningsresa för Kropp & Själ – En resa för hela dig, Kroatien 25/9 – 2/10

En resa för dig som älskar att sätta hela dig i rörelse, för här kommer vi inte nöja oss med att träna kroppen. Vi lovar att putta på perspektiven mentalt också. Du kommer att vara precis så boostad både fysiskt och mentalt som du själv önskar när du åker hem. Dessutom rejält påfylld med bad, vackra vyer och en massa härligt prat med nya vänner.

Lekfullt, Enkelt, Naturligt och Användbart
är ledorden för den här resan som kommer utmana din själ genom att öka förståelsen för hur du fungerar och din kropp genom att erbjuda en massa olika fysiska aktiviteter. All prestation lämnar vi hemma, att mäta oss med varandra är helt ointressant… men att utvecklas, det vill vi gärna!

 

Du får möjligheten att varvar föreläsningar om kropp och hälsa med walk & talk i bergen med storslagen utsikt över Adriatiska havet och fysisk träning på Hotell Puntas olika träningsområden. Allt för att du ska känna dig stärkt i både kropp och sinne när du kommer hem.

Med på resan som instruktörer, föreläsare och ledare är Lena Berg (Hjärnkontakt) och Sophie Resare (Epic Living Sweden).

Läs mer om resan här
Länk till bokningen hittar du här!

Jag hoppas vi ses!

Sophie

Träningsresa för Kropp & Själ Epic Living Sweden