Varmt välkommen!

Har du någonsin tänkt att livet borde vara mer? Mer glädje, mer närvaro, mer frihet?

Visst, du har uppnått målen, du har karriären, företaget. Men när får du bli första prio? När är det dags för ditt välmående, din glädje, din frihet, ditt episka liv?

Kanske nu?

Epic Living är att leva det liv du vill, hur du vill och att vara i ditt bästa jag.

Och Epic Lifestyle Member har upplägget för dig som vill leva livet just så. Det är en ”digilogt-baserad resurs” för dig som är driven och målmedveten, som lever ett fysiskt aktivt liv och kanske driver företag eller har/söker en chefsposition, och som är redo att ta din tillvaro till ännu nästa nivå!

I uppstarten av Epic Lifestyle Member 2.0 den omarbetade versionen kommer ett begränsat antal personer att få möjlighet att bli pilotmedlem utan kostnad under våren 2022.

Genom att göra en intresseanmälan till sophie@epiclivingsweden.com så förbinder du dig inte till något, men du är med och får mer information när vi närmar oss uppstart.

Utifrån intervjuer med hälsomedvetna drivna kvinnor har jag skapat ett innehåll för dig som vill utvecklas till ditt bästa jag både mentalt och fysiskt. Du kommer att få kunskap och inspiration inom följande åtta holistiska områden;

Holistiskt hjul

Åtta element i vårt holistiska hjul som innehåller viktiga delar för välmående i vårt liv.

Som Epic Lifestyle Member får du alla de verktyg du behöver för att kunna ta steget till ett ännu mer episkt liv. Hur vill du må? Vilka förändringar vill du genomföra? Möjligheterna är oändliga, och här får du lotsningen. Allt du behöver är att bestämma dig för att det är dags att göra jobbet!

Upplägg: 4 gruppträffar online, kursmaterial varje vecka och tillgång till kursmaterial inklusive träningsprogram (frivilligt) via app.

Tidsåtgång: 4 veckor

Våren 2022 Intresseanmälan till sophie@epiclivingsweden.com

Vi erbjuder webb-baserade kurser, stresshantering och coachning för dig som är redo att ta din tillvaro till ännu nästa nivå!

Anti-stressprogrammet – digitalt program med analog coachning.

Programmet anpassar sig efter dina behov och situationer och är indelat i åtta sessioner. Du vägleds genom interaktiva övningar och verktyg där du får utforska vilka förändringar du behöver göra för att hantera utmaningar i ditt liv. Programmet kan göras på datorn, läsplattan eller i mobilen.

Några av frågorna du får svar på: Vad är återhämtning för just dig? Vad är viktigt för dig i ditt liv? Vad ska du acceptera som inte går att påverka?

Platsoberoende – vi har möten via telefon, Skype eller Zoom.
Programlängd – 8 veckor med coachning vid 4×30 minuter. Du har tillgång till det digitala programmet under 12 månader. Din investering är 3900kr inkl program och coachning.
Maila sophie@epiclivingsweden.com  för mer info eller bokning

Läs mer om aktuella kurser, föreläsningar, resor mm här

COACHNING & TJÄNSTER ››

Du som bokar Hälsorådgivning eller är medlem i Epic Lifestyle Member
får även ta del av vår samarbetspartner Nutrition Datas App.
Via Appen får du tillgång till ditt personliga upplägg samt
att det finns en stor receptbank och inspiration och övningar till din träning.

Använd ditt Friskvårdsbidrag
Holistiskt hjul