Tjänster företag

Tjänster företag 2018-06-06T15:28:11+00:00

Epic Living Sweden Tjänster som erbjuds är bla organisationsutveckling, föreläsningar, förebyggande friskvårdstjänster, utbildningar och onlinekurser. Godkänd CHR agent hos Sturebadet Health samt utbildare för Transportstyrelsens YKB-utbildningar.

Arbetsgivare som tar ett helhetsgrepp kring friskvård och visar att de på riktigt bryr sig om hur personalen mår, de når bättre resultat på alla plan. Att se till helheten och att jobba långsiktigt är faktorer som får insatser och åtgärder att fungera över tid.
Kontakta oss gärna för mer information sophie@epiclivingsweden.com

Tjänster till företag och organisationer:

Friskvårdspaket med inspirationsföreläsning och friskvårdskurs online:
-Inspirationsföreläsning och Kick off
-Digital friskvårdskurs baserat på det holistiska hjulet, se bild.
-Enklare coachning och feedback om deltagaren önskar.
-Access till materialet 24/7 under 12 månader för att resultatet ska vara hållbart.
-Svensk IT support kontorstid.
-Inloggning via webbläsare eller app.
Pris från 1985 kr per person exklusive moms.

Paketet består av – Kick off med inspirationsföreläsning och uppstart av digital friskvårdskurs som ger dig och dina medarbetare rätt förutsättningar för att stärka gemenskapen och hälsostatusen i företaget. Deltagarna har access till Friskvårdskursen dygnet runt i 12 månader vilket skapar en frihet att ta till sig materialet när det passar var och en. Kursen bygger på självskattning kopplad till Hälsa- och livsstil och beroende på utgångsläge så hänvisas deltagarna till olika rekommendationer i form av metoder och övningar. Innehållet i kursen presenteras i en mix av ljudfiler, filmer och text för att passa olika personlighets- och inlärningsstilar. Feedback och enklare coachning via epost ingår.

Klipp från föreläsning: https://youtu.be/UHCWbhg1eCA
Teaser om online kursen: https://youtu.be/Nq9DW8uPqcs


 

Sturebadet Health – diplomerad agent
De allra flesta känner till begreppet CSR, Corporate Social Responsibility – ett socialt ansvar, eller ett hållbart företagande, som fler och fler bolag försöker leva upp till. Detta innebär att företag tar ett ansvar i samhället med hänsyn till sociala, etiska och miljömässiga aspekter.

Vi anser att samma tankesätt borde finnas kring det viktigaste vi har:
Vår egen och andras hälsa. Läs gärna mer om CHR konceptet här

Vårt CHR-arbete hos kund kan sammanfattas i tre steg. Resultatet blir en hälsostrategi som kommer att utveckla er arbetsmiljö, era medarbetare och er produktivitet.

Stressprogrammet
I samarbete med Papilly AB erbjuder vi en digital stresshanteringstjänst framtagen av forskare vid Karolinska Institutet byggd på ACT (Acceptance Commitment Therapy) samt andra beprövade vetenskapliga studier kring stresshantering. Tjänsten ger många fördelar, förutom mindre stress så klart dessutom bättre närvaro, högre resultat, nöjdare kunder mm mm. Resultatrapporten summerar ditt teams eller ditt företags progress under den tid programmet pågår. Läs gärna mer här

För privatpersoner

Epic Lifestyle Member är godkänt för Friskvårdsbidrags användande enligt Skatteverket. Om din arbetsgivare är ansluten till Wellnet eller ActiWay så kan du använda ditt Friskvårdsbidrag där på ett smidigt sätt, sök efter Epic Lifestyle Member, annars är det uppvisande av kvitto enligt era rutiner på arbetsplatsen.

Epic Lifestyle Member 

friskvårdsbidrag

“Sophie Resare har sedan 2015 arbetat på uppdrag för Säker Trafik AB  som utbildare i YKB (Yrkesförarkompetensbevis).
Hon utbildar i delkursen Ergonomi och Hälsa och har haft hand om både stora och små grupper. Sophie är mycket omtyckt av oss på Säker Trafik AB då hon är både lättsam, kompetent och självgående. Hon har stort kunnande och kursdeltagarna uppskattar henne då hon gör varje kurstillfälle både intressant, roligt och lärorikt.”

Hans Moberg
VD Säker Trafik AB

Epic Living Sweden

Sophie Resare
(läs mer)

Epic Lifestyle News, inspiration för ett episkt liv!

x