Aktuellt

Hitta ditt bästa jag!
– kurs 9-14 maj 2020 på Masesgården, Leksand

Möt våren med mig! Om du inte vet vart du ska, spelar det ingen roll vilken väg du tar. Vi börjar med att kartlägga i vilka situationer du mår som bäst, vad du behöver för att må bra och vad som motiverar dig. Likaså hur immunförsvar och stressnivå påverkas av vad vi äter, vätskebalans, andning och sömn. Utöver kursen får du digital tillgång till inspelat material och texter. Hoppas att vi ses. Välkommen!
Mer info och bokning, klicka här

Maila för mer info sophie@epiclivingsweden.com

Länkar till media som jag har medverkat i

Prolead podden
#29 Enkla tips för ett holistiskt ledarskap 
Vardagens ledare podcast
 #7 Sophie Resare 
Entreprenörsliv podcast
 #4 Sophie Resare – Hälsosam mat för företagare
Papilly Stresshantering Intervju
Människor ska leva i sitt bästa jag
Anna Åberg
Gästbloggar om Tid Pengar och Relationer 
Coachingguiden
Sophie Resare Gästbloggar 

Nordic Wellness Magazine
Intervju Sophie Resare sid 82-84

Fröet till Epic Living Sweden såddes när jag för något år sedan hamnade på en lunchföreläsning om att leva som digital nomad. En digital nomad är en person – ofta en driven och framgångsrik sådan – som bytt livsstil och börjat arbeta helt via internet, som nu kan arbeta och bo varsomhelst, och som ofta inte heller längre jobbar heltid. En person som skapat sin egen dröm – ett liv med livsglädjen i fokus. Ett episkt liv!

Jag blev helt överväldigad av inspirationen. När jag en kort tid senare på en ledarskapsutbildning gjorde en övning kring var vi såg oss själva på jobbet om tio år så ritade jag ett berg, en sjö, en stuga, familjen, och en dator med dollartecken. Jag insåg att jag inte hade tagit med den stora koncernen jag var anställd i.

Där och då bestämde jag mig för att få fröet att gro snabbt!

För att kunna hjälpa andra till det episka livet behövde jag leva det själv, och inom ett år hade jag både gått in till styrelseordföranden i det företag där jag var VD och meddelat min uppsägning, samt flyttat med familjen till ett hus på ett berg med utsikt över en sjö.

Nu är det Epic Living. Ett hundra procent.

Sophie Resare
Beteendevetare |Stress- & konflikthanterare
Dipl. Kostrådgivare | Cert Holistic Lifestyle Coach

Tel: 070-371 93 85
E-post: sophie@epiclivingsweden.com