Om & aktuellt

Om & aktuellt 2018-08-12T18:06:49+00:00
Sophie Resare - Epic Living Sweden

Sophie Resare
Beteendevetare | Dipl. Kostrådgivare | Cert Holistic Lifestyle Coach

Tel: 070-371 93 85
E-post: sophie@epiclivingsweden.com

Sophie Resare - Epic Living Sweden
Sophie Resare - Epic Living Sweden
Sophie Resare - Epic Living Sweden

Under åren har intresset för hälsa, träning och mental styrka vuxit sig starkare hos mig, hjärnan och våra tankar är väldigt spännande. Hur kan man påverka sitt liv? Vilka faktorer påverkar våra val?

Att det finns ett stort behov av att hitta “sitt bästa jag” det är tydligt när man pratar med människor omkring sig, dock är det få som vet hur de ska göra för att ta nästa steg. Jag har knutit ett team av experter inom sitt område till mig och vi finns här för att stötta på vägen.

Träningsresa för kropp och själ!

 Följ med till vackra ön Losinj i Kroatien på en resa för både kropp och själ.
Datum: 2018-09-25 – 2018-10-02

Lekfullt, Enkelt, Naturligt och Användbart är ledorden för den här resan som kommer utmana din själ genom att öka förståelsen för hur du fungerar och din kropp genom att erbjuda en massa olika fysiska aktiviteter. All prestation lämnar vi hemma, att mäta oss med varandra är helt ointressant… men att utvecklas, det vill vi gärna!

Vi kommer att bo på 4-stjärniga Hotell Punta på vackra ön Losinj utanför Kroatiens kust. Med utsikt över fiskehamnen i byn Veli Losinj, inom- & utomhuspool och Spa på hotellet, havet nedanför altanen och bergen inom räckhåll kommer vi ha en fantastisk vecka.

Du får möjligheten att varvar föreläsningar om kropp och hälsa med walk & talk i bergen med storslagen utsikt över Adriatiska havet och fysisk träning på Hotell Puntas olika träningsområden. Allt för att du ska känna dig stärkt i både kropp och sinne när du kommer hem.

Målet med veckan är att du ska få med dig

  • kunskap om hur du fungerar, fysiskt och mentalt
  • reflektioner kring små justeringar som kan göra stor skillnad i din vardag
  • utsikter och insikter från vandringar
  • en skön ”kick-off” på träningshösten
  • en massa skönt umgänge med härliga människor
  • känslan av att vara både påfylld och avslappnad

Vi kommer ordna föreläsningar och gemensamma aktiviteter i olika former varje dag. Men vi kommer även lämna gott om utrymme för att delta på hotellets olika träningspass, upptäcka den närliggande lilla staden Mali Losinj, hyra en cykel och dra iväg på egen utflykt eller bara hänga vid poolen.

Med på resan som instruktörer, föreläsare och ledare är Lena Berg (Hjärnkontakt) och Sophie Resare (Epic Living Sweden). Läs mer och boka här

Lena Berg
Med mentala och fysiska verktyg stöttar Lena
individer och organisationer vid förändringsprocesser.
hjarnkontakt.se

Jonas Jegestad
Delägare samt erfaren kock, van att arbeta med råvaror i säsong. “smaken framför allt”

CHR agent
Corporate Health Responsibility

Vågar du ta EKG på din organisation?

Hur väl möter du och ditt företag era anställdas förväntningar på tillgänglighet, transparens och tillhörighet? Har du kolla på vad Arbetsmiljöverket ställer för krav kring psykosocial arbetsmiljö?
Kontakta mig gärna för mer information här

Digital stresshantering
I samarbete med Papilly erbjuder Epic Living förebyggande stresshantering baserat på ACT Acceptance and Commitment Theraphy med eller utan personlig rådgvining
Maila eller ring mig för mer information
sophie@epiclivingsweden.com
070 371 93 85

Sophie Resare Epic Living Sweden

Länkar till media som jag har medverkat i

Prolead podden
#29 Enkla tips för ett holistiskt ledarskap 
Vardagens ledare podcast
 #7 Sophie Resare 
Entreprenörsliv podcast
 #4 Sophie Resare – Hälsosam mat för företagare
Papilly Stresshantering Intervju
Människor ska leva i sitt bästa jag
Anna Åberg
Gästbloggar om Tid Pengar och Relationer 
Coachingguiden
 Sophie Resare Gästbloggar 
Sturebadet Health
Filmad Intervju Sophie Resare
Nordic Wellness Magazine
Intervju Sophie Resare sid 82-84

Fröet till Epic Living Sweden och medlemsklubben Epic Lifestyle Member såddes när jag för något år sedan hamnade på en lunchföreläsning om att leva som digital nomad. En digital nomad är en person – ofta en driven och framgångsrik sådan – som bytt livsstil och börjat arbeta helt via internet, som nu kan arbeta och bo varsomhelst, och som ofta inte heller längre jobbar heltid. En person som skapat sin egen dröm – ett liv med livsglädjen i fokus. Ett episkt liv!

Jag blev helt överväldigad av inspirationen. När jag en kort tid senare på en ledarskapsutbildning gjorde en övning kring var vi såg oss själva på jobbet om tio år så ritade jag ett berg, en sjö, en stuga, familjen, och en dator med dollartecken. Jag insåg att jag inte hade tagit med den stora koncernen jag var anställd i.

Där och då bestämde jag mig för att få fröet att gro snabbt!

För att kunna hjälpa andra till det episka livet behövde jag leva det själv, och inom ett år hade jag både gått in till styrelseordföranden i det företag där jag var VD och meddelat min uppsägning, samt flyttat med familjen till ett hus på ett berg med utsikt över en sjö.

Nu är det Epic Living. Ett hundra procent.

Epic Lifestyle News, inspiration för ett episkt liv!

x