Om & aktuellt

Om & aktuellt 2019-01-16T13:47:18+00:00
Helhetshälsa Sophie Resare

Sophie Resare
Beteendevetare | Dipl. Kostrådgivare | Cert Holistic Lifestyle Coach

Tel: 070-371 93 85
E-post: sophie@epiclivingsweden.com

Fröet till Epic Living Sweden såddes när jag för något år sedan hamnade på en lunchföreläsning om att leva som digital nomad. En digital nomad är en person – ofta en driven och framgångsrik sådan – som bytt livsstil och börjat arbeta helt via internet, som nu kan arbeta och bo varsomhelst, och som ofta inte heller längre jobbar heltid. En person som skapat sin egen dröm – ett liv med livsglädjen i fokus. Ett episkt liv!

Jag blev helt överväldigad av inspirationen. När jag en kort tid senare på en ledarskapsutbildning gjorde en övning kring var vi såg oss själva på jobbet om tio år så ritade jag ett berg, en sjö, en stuga, familjen, och en dator med dollartecken. Jag insåg att jag inte hade tagit med den stora koncernen jag var anställd i.

Där och då bestämde jag mig för att få fröet att gro snabbt!

För att kunna hjälpa andra till det episka livet behövde jag leva det själv, och inom ett år hade jag både gått in till styrelseordföranden i det företag där jag var VD och meddelat min uppsägning, samt flyttat med familjen till ett hus på ett berg med utsikt över en sjö.

Nu är det Epic Living. Ett hundra procent.

Under åren har intresset för hälsa, träning och mental styrka vuxit sig starkare hos mig, hjärnan och våra tankar är väldigt spännande. Hur kan man påverka sitt liv? Vilka faktorer påverkar våra val?

Att det finns ett stort behov av att hitta “sitt bästa jag” det är tydligt när man pratar med människor omkring sig, dock är det få som vet hur de ska göra för att ta nästa steg. Jag har knutit ett team av experter inom sitt område till mig och vi finns här för att stötta på vägen.

Länkar till media som jag har medverkat i

Prolead podden
#29 Enkla tips för ett holistiskt ledarskap 
Vardagens ledare podcast
 #7 Sophie Resare 
Entreprenörsliv podcast
 #4 Sophie Resare – Hälsosam mat för företagare
Papilly Stresshantering Intervju
Människor ska leva i sitt bästa jag
Anna Åberg
Gästbloggar om Tid Pengar och Relationer 
Coachingguiden
 Sophie Resare Gästbloggar 
Sturebadet Health
Filmad Intervju Sophie Resare
Nordic Wellness Magazine
Intervju Sophie Resare sid 82-84

Föreläsning kring Stresshantering på arbetsplatsen

Falun, tisdag 5 feb, kl 15-17. Fri entré. Läs mer & boka här. Välkommen!

Träningsresa för kropp och själ!

Datum: september 2019, exakt datum kommer längre fram

Ett par recensioner från resan i september 2018

“En kick-off för sig själv dvs att ge sig tiden och möjligheten att reflektera och lära känna sig själv, sina tankar och invanda mönster tillsammans med en fantastisk grupp med lika fantastiska ledare. Platsen vi var på var även underbar: Naturen, havet, småskaligheten och de fina vandringarna vi gjorde.

“Fantastisk vecka! Underbart ställe, vilken ö, dit vill jag tillbaka! Alla deltagare bidrog till den bästa upplevelsen. Ledarnas erfarenheter av övningarna o föreläsningarna blev skickligt anpassat till gruppen, tid o plats!”

Lekfullt, Enkelt, Naturligt och Användbart är ledorden för den här resan som kommer utmana din själ genom att öka förståelsen för hur du fungerar och din kropp genom att erbjuda en massa olika fysiska aktiviteter. All prestation lämnar vi hemma, att mäta oss med varandra är helt ointressant… men att utvecklas, det vill vi gärna!

Du får möjligheten att varvar föreläsningar om kropp och hälsa med walk & talk i vacker natur. Allt för att du ska känna dig stärkt i både kropp och sinne när du kommer hem.

Målet med dagarna är att du ska få med dig

  • kunskap om hur du fungerar, fysiskt och mentalt
  • reflektioner kring små justeringar som kan göra stor skillnad i din vardag
  • utsikter och insikter från vandringar
  • en skön ”kick-off” på träningshösten
  • en massa skönt umgänge med härliga människor
  • känslan av att vara både påfylld och avslappnad

Med på resan som instruktörer, föreläsare och ledare är Lena Berg (Hjärnkontakt) och Sophie Resare (Epic Living Sweden).

Epic Living Sweden
Epic Living Sweden

Morgonmeditation

Träningsresa för Kropp & Själ

Fyrstjärniga Hotel Punta

Epic Lifestyle News, inspiration för ett episkt liv!

x