Epic Living Sweden och ActiWay inleder samarbete kring Friskvårdsbidrag.

Har du friskvårdsbidrag kvar?

Just nu erbjuder vi bra rabatter tom 31/12 när du är ansluten via ActiWay, använd ditt friskvårdsbidrag idag. Direktlänk: https://www.actiway.se/friskvard/epic-living-sweden-ab

Arbetsgivare

Arbetsgivare som ansluter sig till ActiWay underlättar för sina anställda att utnyttja det Friskvårdsbidrag som de har rätt till.

ActiWay är marknadens smidigaste system för betalning, administration och uppföljning av aktiviteter inom friskvårdsbidraget. Många av deras kunder ser användandet öka från 30 till uppemot 90 procent.

Friska medarbetare ger framgångsrika verksamheter.

Men krånglig hantering och ett otydligt friskvårdsutbud gör att alltför få utnyttjar sina friskvårdsbidrag. ActiWay vill att fler medarbetare ska ta chansen till en friskare vardag. Och under snart tio år har de utvecklat ett framgångsrecept.

Anställd

ActiWay är ett enklare sätt att använda och administrera friskvårdsbidraget. Glöm kvittoredovisning, utlägg, check-lösningar eller krångliga bokningskoder.

Läs mer om vårt koncept på Epic Living Sweden här!

Epic Living Sweden är vi mycket glada över att vara en del av ActiWay så att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på en tjänst som tar dig till ditt bästa jag!

Friskvårdsbidrag

Sophie Resare Epic Living Sweden