En ny innebörd av uttrycket ”att leva i en bubbla”!

Söker du mental balans, fria tankar och nya insikter? Om du har provat att lägga dig på marken och titta rakt upp på molnen så har du förmodligen landat i andra tankar än de du hade innan nu bytte perspektiv.

Tänk dig att tillbringa en hel natt med himlen som tak, dessutom utan risk för sällskap av myggor och andra kryp. Nu kan man göra det genom att ”bubbla”:),  Bubblan är ett fristående hotellrum byggt som en genomskinlig bubbla, den som jag besökte har även en egen strand utanför.

Så otroligt härlig känsla det var att ligga där på en riktig säng och titta på himlen!

Att vistas och sova under bar himmel har visat sig att bla sänka blodtrycket samt hämma stress och inflammationer i kroppen. Samma effekt sägs det att man får i Bubblan, kanske det även beror på att den ger en omfamnande känsla.

Jag har inget samarbete med upplevelse entreprenören som hyr ut Bubblan men jag tycker att satsningen är värd att hyllas. Familjen Hürlimann har flyttat till Dalarna från Schweiz och driver nu www.exploreyourlife.holiday där Bubblan ingår som en del i konceptet.

Veckans utmaning: Om du inte har möjlighet Bubbla så utmanar jag dig att lägga dig ner på marken och titta på molnen i 15 minuter.


Bubblan från himlen