Motivation, inspiration, mål & vision!

Känner du som jag att ibland blir man bara trött av allt prat om motivation, inspiration, mål och vision? Vad är vad och hur håller man isär alla begrepp?

Hur kan du vara säker på vilket mål som verkligen är rätt för dig?

Jag tänker inte gå in i detalj här och nu på vad som är vad men jag kan försöka att förenkla det som jag tycker är viktigast. Att vara inspirerad är av betydelse för mig och jag tror även för dig. Inspiration kommer inifrån, det hörs på namnet, det är när man gör något som man gärna skulle göra utan betalning. När du gör något som du egentligen inte har tid för men som du skapar tid för, när du jobbar utan att det känns som arbete osv då drivs du av din inspiration. Det kan vara att bygga Sandslott!

Om du inte är säker på vad som är ditt mål eller om du inte trivs där du är idag, fundera då på vad du skulle göra utan betalning.

Hur kan du planera ditt liv så att du kan göra mer av det på fritiden eller som en ny karriär?

Den här veckan är jag på Gran Canaria och sammanställer de sista bitarna till lanseringen av Epic Lifestyle Member 2017. Jag passar såklart även på att njuta av det som ön har att erbjuda, #workation.

Dagens hälsoptips – starta dagen med en kopp varmt vatten med honung och citron, det gör så gott för magen och immunförsvaret! Här är en annan variant https://epiclivingsweden.com/ingefara-citrondrink/

Önskar dig en Epic dag!

Sophie