Gör mer av det du brinner för!

Lifestyle News No 18

När känner du att du är i ”ditt bästa jag”, vad är det du gör då?

Du kanske umgås med vänner, gräver i trädgården, åker skidor, ligger i hängmattan med eller utan en bok?

Oavsett vilken situation som är den som du trivs bäst i så vill jag utmana dig att hitta vägar till att du kan göra mer av det.

Ta fram papper och en blyertspenna. Jag gillar verkligen papper och penna när det kommer till tankeprocesser, gärna en snygg penna och en snygg skrivbok:).

Rita upp en klocka med dygnets alla timmar, rita gärna hela veckans alla dygn. Om du jobbar tex måndag-fredag fasta tider så ligger de som grund. Titta på tiderna innan och efter jobbet och planera in stunder där du kan göra det som gör att du är i ditt bästa jag eller kommer att ta dig till ditt bästa jag.

Använd din kreativitet, om du inte kan göra exakt det du vill denna vecka, kan du istället läsa om ditt favorit ämne eller göra något annat som hör till. Vänd på tanken så att du inte fastnar i att det går inte, hinner inte. Hitta en podcast med ditt favorit ämne och lyssna till inspirerande samtal, skriv ner vad du vill göra när tiden finns. Om du har barn som du skjutsar till träningar så kanske deras träningstid kan vara din tid till det du vill göra.

Jag ser fram emot att höra om vad du gör när du är i ”ditt bästa jag”!

Önskar dig en Epic helg!

Sophie
www.epiclivingsweden.com
sophie@epiclivingsweden.com

Veckans podcast gäst är Sunniva Fallan Röd som är Vd på ett riktigt wellness hus, Yasuragi. Lyssna här!

Ps. Dela gärna inlägget till någon vän som du tror kan vara intresserad av Lifestyle News. Ds
Följ mig gärna på LinkedIn, Facebook

http://mailchi.mp/epiclivingsweden/gr-mer-av-det-du-brinner-fr