Senaste tiden har jag fått nyfikna frågor från olika personer och frågorna är av samma karaktär så det är på tiden att jag är mer tydlig om hur ELS fungerar.

Vad betyder epic living? – För mig står det för ”ett storslaget liv”, vad storslaget är det är upp till dig, det kan vara att få sitta på en stubbe, att köpa en lyxresa, att få umgås med dem man vill….

Du pratar om holistisk hälsa & livsstil, vad är det?   – Holistisk är när helheten blir större än summan av delarna och att ingenting kan beskrivas utan sammanhang. Exempelvis om du sover dåligt så tittar man inte endast på sovrumsmiljön utan det kan vara många delar i livet som stör.

Jobbar ni mest med kost och träning? – Inte alls, det är viktiga delar men holistisk hälsa handlar om helheten så det är åtta element som ingår i konceptet.

Vad gör ELS egentligen? – Vi erbjuder digitala kurser för individer och företag med syftet att kursmedlemmarna ska hitta sitt bästa jag och leva sitt storslagna liv. Till företag kan vi skräddarsy kurserna med deras kärnvärden, mål och vision etc samt vara processledare på plats eller via webinar.

Kostar det att lyssna på Epic Lifestyle podden? – Nej, det är helt gratis och du får massor med inspiration, tips och verktyg att använda precis som du vill.

Appen fungerar inte längre! – En ny app är skapad men det tar minst en vecka till innan den är uppladdad, jag meddelar när det är färdigt.

Jobbar du ensam? – Ja och nej,  jag har flera härliga kollegor som jag bygger kurser med och samarbetar med på andra sätt med, läs gärna om dem här.

Det här blev ett annorlunda news men jag hoppas att du uppskattade det?! Har du frågor och funderingar så tveka inte att höra av dig till mig, sophie@epiclivingsweden.com

Önskar dig en fortsatt Epic helg!

Sophie
www.epiclivingsweden.com
sophie@epiclivingsweden.com