Har du någonsin tänkt att livet borde vara mer? Mer glädje, mer närvaro, mer frihet?

Visst, du har uppnått många av målen, du har karriären, företaget. Men när får du bli första prio? När är det dags för ditt välmående, dinglädje, din frihet, ditt episka liv?

Kanske nu?

Och jag vill bjuda med dig på tåget! 

I uppstarten av Epic Lifestyle Member 2.0, den nya omarbetade versionen, kommer ett begränsat antal personer att få möjlighet att bli pilotmedlem utan kostnad.

Genom att göra en intresseanmälan till sophie@epiclivingsweden.com så förbinder du dig inte till något, men du är med och får mer information när vi närmar oss uppstart.

Epic Living är att leva det liv du vill, hur du vill, var du vill, och att vara i ditt bästa jag.

Och Epic Lifestyle Member har upplägget för dig som vill leva livet just så. Det är en ”digilogt-baserad resurs” för dig som är driven och målmedveten, som lever ett fysiskt aktivt liv och kanske driver företag eller har/söker en chefsposition, och som är redo att ta din tillvaro till ännu nästa nivå!

Utifrån intervjuer med hälsomedvetna drivna kvinnor har jag skapat ett innehåll för dig som vill utvecklas till ditt bästa jag både mentalt och fysiskt. Du kommer att få kunskap och inspiration inom följande åtta holistiska områden, se bilden;

Som Epic Lifestyle Member får du alla de verktyg du behöver för att kunna ta steget till ett ännu mer episkt liv. Hur vill du må? Vilka förändringar vill du genomföra? Möjligheterna är oändliga, och här får du lotsningen. Allt du behöver är att bestämma dig för att det är dags att göra jobbet!

Hur går det till?

Upplägg: 4 gruppträffar online, kursmaterial varje vecka och tillgång till kursmaterial inklusive träningsprogram (frivilligt) via app.

Tidsåtgång: 4 veckor

Känns detta rätt och lätt och vill du veta mer?
I uppstarten av Epic Lifestyle Member 2.0 den nya omarbetade versionen kommer ett begränsat antal personer att få möjlighet att bli pilotmedlem utan kostnad.

Genom att göra en intresseanmälan till sophie@epiclivingsweden.com så förbinder du dig inte till något, men du är med och får mer information när vi närmar oss uppstart.

Min bakgrund finns som företagare under drygt 15 år och som anställd VD för ett dotterbolag i en global koncern, men också inom utbildningar till bland annat kostrådgivare, inom stress- och konflikthantering, psykologi och holistisk hälsa. Den kombinationen ger mig en unik utgångspunkt och erfarenhet: Jag vet vad som krävs för att uppnå det framgångsrika livet, men också vad som krävs för att kunna må bra i det och göra det episkt och fullt av välmående, härlig närvaro och glädje!

Och om du har frågor, vill boka rådgivning eller bara komma i kontakt med mig så är du såklart också varmt välkommen att höra av dig!

Önskar dig en fortsatt Epic dag!

Sophie Resare
sophie@epiclivingsweden.com